Розумний вибір безпеки
Навігаційна стежка форуму – Ви тут:Форум
Please or Зареєструватись to create posts and topics.

Форум

Радіоелектроніка для професіоналівОстанній запис
Автомобільна електронікаОбговорення питань, пов'язаних із автомобільною електронікою, інжекторами, електронне запалювання, бортові комп'ютери тощо. Сигналізації та протиугінні пристрої.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Майстерня радіоаматораПитання конструювання, паяння, свердління, робота з металом, деревом, пластмасою. Виготовлення корпусів, панелей. Друковані плати – виготовлення, травлення. Робоче місце радіоаматора. Пристосування.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Вимірювальна технікаDIY вимірювальні прилади. Питання роботи з вимірювальним устаткуванням. Обговорення схем та ремонту тестерів, мультиметрів, осцилографів тощо.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Промислова електронікаВерстати з ЧПУ, ПЛК (Simatic, Овен, Logo! і т.п.), частотники, електродвигуни, АСУ, інтерфейси зв'язку (Modbus, Profibus, BACnet, RS-485 тощо).0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
ЕлектрикаЕлектропостачання, енергооблік, електропроводка, електроосвітлення, автомати захисту та ПЗВ, нормативні акти та документи.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
АвтоматикаАвтоматика у побуті. Все те, що полегшує нам життя та роботу. Розумний будинок.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
МеталошукачіМеталодетектори та металошукачі. Обговорення схем та пристроїв для пошуку скарбів, реліквій, скарбів тощо.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Програмне забезпеченняПЗ з електроніки. Використання, налаштування, робота з програмами для електроніки. Розробка та програмування під ПК. CAD (САПР) системи.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Саморобні пристрої до комп'ютераПристрої для ПК своїми руками, інтерфейси, моддинг та ін. Окрім софту та ремонту! Ремонт у відповідному розділі.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Світлові ефекти та LEDМигалки, стробоскопи, лазерні ефекти, ялинкові гірлянди, кольоромузика тощо. спецефекти. LED та світлодіоди. Живлення.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Роботи та моделі на ДУ-керуванніМоделювання та конструювання роботів, машинок на дистанційному управлінні (по радіо, Bluetooth, Wi-Fi, ІЧ та ін каналам зв'язку), літаків, вертольотів, катерів і т.д. Квадрокоптери.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Системи охорони та спостереження. Особиста безпекаПристрої аудіо та відеоспостереження. Системи охоронної та пожежної сигналізації. GSM сигналізації. Персональна безпека0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
РемонтВсе про ремонт радіоапаратури, побутової техніки та іншої електроніки. Поради та особистий досвід.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
ЖивленняДжерела живлення, блоки живлення, стабілізатори напруги, регулятори потужності, зарядні пристрої, захист живлення.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
КВ та УКХ радіозв'язокАматорський КВ/УКХ зв'язок та інші типи зв'язку. Радіоприймачі, радіокерування, радіостанції.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Схемотехніка для професіоналівРозділ лише для професіоналів! Обмеження для написання повідомлень у цьому підфорумі - 250 повідомлень.6 Тем · 6 записівОстанній запис: Схема автоматичного вимикача · 2 місяці тому · Artem Ugr
ЛітератураУ цьому форумі викладаються посилання для скачування на книги та журнали з радіоелектроніки, цікаві статті та ін.1 Тема · 1 записОстанній запис: Протоколи, інтерфейси, технології · 3 місяці тому · cxemaSecureRoot
Довідкова радіоелементівДовідкова інформація з радіоелементів. Пошук, взаємозамінність, технічні характеристики, позначення, вартість, магазини радіодеталей тощо.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Висока напругаНові горизонти науки та техніки, що сьогодні здається фантастикою. Джерела енергії майбутнього, роботи Тесли, Бедіні та їх послідовників.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Телефонія та фрікінгТелефонія, фрікінг, пристрої для телефонів, AON, CallerID, SIM-карта та ін.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Супутникове ТБСупутникове телебачення, ресивери, тарілки, skystar. Перегляд закритих каналів, НТВ+, кодувань та ін. Перепрошивка ресіверів, карток.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Cтільниковий зв'язокВсе про мобільні телефони та стільниковий зв'язок. Окрім ремонту! Секрети мобільних телефонів DATA-кабелі, зарядники, гаджети тощо. Пристрої зі стільникових, застосування РК-екранів від стільникових.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
РадіопередавачіВсе про радіомікрофони та радіопередавачі.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
РізнеВсе, що не увійшло до попередніх розділів.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
МікроконтролериОстанній запис
МК для початківцівФорум для новачків у мікроконтролерах. Вивчення МК, відеокурс, прості схеми для повторення, з чого почати, прості питання від початківців.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Периферія та зовнішні пристроїРобота МК із зовнішніми пристроями: ЦАП/АЦП, індикатори та дисплеї, Wi-Fi, Bluetooth, SPI та I 2 C пристрої, енкодери, зовнішня пам'ять, пристрої введення тощо.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Програматори та налагоджувальні модуліОбговорення програматорів всім типів МК і модулів пам'яті, як промислових, і саморобних, і навіть ПЗ до них.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
АлгоритмиОбговорення алгоритмів для МК.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Інші мікроконтролери та сімействаNEC,x510 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
ПЛІСПрограмовані логічні інтегральні схеми (ПЛІС чи PLD) - проектування, програмування, робота. Обговорення мов Verilog, VHDL.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
PICМікроконтролери PIC фірми Microchip.м0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
STM32Мікроконтролери сімейства STM32 компанії STMicroelectronics , засновані на ядрах ARM Cortex.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
AVRМікроконтролери фірми Atmel .0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Arduino, ESP32, ESP8266, Raspberry PiПлатформа Arduino, ESP8266, ESP32, одноплатні мініПК на базі Raspberry Pi. Обговорення схемотехніки, програмування, шилди, модулі та периферія.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
РізнеТе, що не увійшло до інших розділів МК0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Товари та послугиОстанній запис
Комерційна пропозиціяУ підфорумі публікуються комерційні пропозиції від організацій, інтернет-магазинів, компаній, фірм тощо. Створення та ведення теми здійснюється за платною підпискою (див. правила).0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Продам-Віддам, ПослугиПродаж радіодеталей, апаратури, комплектуючих та ін. Обмін, дарування. Послуги з виготовлення пристроїв, PCB, корпусів. Дозволено лише приватні оголошення! Читайте правила0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
КуплюКупівля апаратури, комплектуючих, радіодеталей, друкованих плат тощо.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Куточок споживачаПобутова техніка та готові вироби. Вибір досвід експлуатації, скарги, обман покупців, магазини. Що варто купувати, а що не варте.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Вакансії та разова роботаПропозиції щодо працевлаштування. Вакансії з електроніки. Розробка пристроїв на замовлення. Шабашки0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Наші огляди та тестиОгляди різних обладнання від наших користувачів. Пропозиції оглядів для учасників форуму, запити на огляди обладнання. Увага! дозволено постити тільки унікальний контент, що ніде раніше не публікувався!0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
АудіоОстанній запис
FAQ, Технології та компонентиЗапитання, присвячені нюансам складання електронної аудіо апаратури. У форумі обговорюється не "що" збирати, а "як" збирати.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Для початківцівРозділ для чайників в аудіотехніці. Питання теорії аудіо техніки від початківців.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Джерела звукуЦАП, АЦП, CD-програвачі, вініл.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Підсилювачі, темброблоки, фільтриОбробка звуку перед УНЧ: попередні підсилювачі, фільтри, еквалайзери, регулятори тембру, балансу, гучності тощо. Активні фільтри0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Живлення аудіо апаратуриБлоки живлення, трансформатори, перетворювачі та стабілізатори напруги для аудіотехніки. Окрім живлення лампової та авто-аудіо техніки!0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Підсилювачі потужностіПідсилювачі потужності низької частоти (УНЧ): транзисторні, мікросхеми, автомобільні. Теорія та практика.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Акустичні системиПитання щодо динаміків, сабвуферів, акустики. Ремонт, перемотування, доробка, самостійне виготовлення, захист тощо. Пасивні фільтри: ФНЧ, ФВЧ тощо.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Авто-аудіоАудіотехніка для автомобіля. Обговорення УНЧ, сабвуферів, акустики та іншої аудіотехніки лише для авто!0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Лампова технікаЛампова звукотехніка: лампові підсилювачі потужності та підсилювачі. Все про лампи. Hi-End.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Гітарне обладнанняПримочки для електрогітари, комбіки, преампи, ефекти.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
ІншеВсе, що не увійшло до попередніх розділів з аудіотехніки.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
РізнеОстанній запис
КурилкаМісце для спілкування на різні теми.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
FAQ (Архів)0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Технічна англійська (English)Допомога з перекладу технічних термінів з англійської мови, документації тощо.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
КошикСюди потрапляють усі теми, які не відповідають правилам форуму або просто теми, які не становлять жодного інтересу для форуму (як правило, не відповідають тематиці). Теми відкриті для подальшого обговорення.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Конкурси сайтуОбговорення конкурсів, що проходять на сайті. Вибір переможців, голосування. Ідеї ​​та пропозиції щодо конкурсів. Спонсорські конкурси. Архів минулих конкурсів.0 Тем · 0 записівТем поки що немає!
Тем поки що немає!
Статистика
7
Теми
7
Записи
209
Перегляди
5
Користувачі
1
В мережі
Найновіший учасник: Олександр Плечищев · Зараз у мережі: 1 гість
Виберіть поля, які потрібно відобразити. Інші будуть приховані. Перетягніть, щоб змінити порядок.
  • Зображення
  • Артикул
  • Рейтинг
  • Ціна
  • Запаси
  • Доступність
  • Додати в кошик
  • Опис
  • Вміст
  • Вага
  • Розміри
  • Характеристики
Click outside to hide the comparison bar
Порівняти